Cresco
 

Rais

For RAIS er konstant utvikling bedriftens livsvilkår.
Og til tross for at stål er et grunnmateriale de har felles med skipsbransjen, så representerer RAIS et absolutt høyteknologisk produkt som kan vise til raffinement i alle detaljer og formgivning på høyt nivå.
Det gjelder både deres klassiske back-to-basic-vedovner, deres serie av stilrene innebygde vedovner og deres helt unike og frittstående designerovner.

Rais Q-be

 

Rais Q-Be er en intelligent peisovn i lekkert, kubistisk design.

En markant, levende skulptur som med sin automatiske luftregulering gir optimal forbrenning og varmeøkonomi.

Øverste delen av ovnen kan dreies, slik at flammene kan vendes dit du ønsker. Ovnen er utstyrt med CleverAir, en genial automatisk luftregulering som sørger for optimal forbrenning, bedre varmeøkonomi, rene glass og minimal miljøbelastning - helt av seg selv.

Ovnen kan dessuten utstyres med 20 kg varmelagrende stein, som sørger for at ovenen forsetter å avgi varme til rommet etter at ilden har sluknet. Q-be er utstyrt med AirSystem som henter forbrenningsluften utenfra.
Bredde 37 cm
Høyde 137 cm
Dybde 27 cm
37.195,00 NOK
Rais Q-be
Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Vi tar forbehold om at feil i priser og informasjon ellers kan forekomme.
Varme og Interiør as | Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark, 3515 Hønefoss  | Tlf.: 31 42 00 22