Cresco
 

Rais

For RAIS er konstant utvikling bedriftens livsvilkår.
Og til tross for at stål er et grunnmateriale de har felles med skipsbransjen, så representerer RAIS et absolutt høyteknologisk produkt som kan vise til raffinement i alle detaljer og formgivning på høyt nivå.
Det gjelder både deres klassiske back-to-basic-vedovner, deres serie av stilrene innebygde vedovner og deres helt unike og frittstående designerovner.

Varmefag Ylva

Luksusfølelsen kommer så snart Varmefag Ylva er ferdig montert. RAIS Visio 2 er innsatsen som sørger for blikkfanget både i form av sitt design, men også med sitt flotte flammebilde.
Når du skal legge i ved er det bare å ta tak i det vakre trehåndtaket og skyve glassdøren lett opp i peisen, så den forsvinner helt. Enkelt og stilig. Varmefag Ylva er estetisk nytelse!
 
Oppgitt pris er på peisinnsatsen og nødvendig materiell for å bygge den iht. oppgitte mål. Prisen er eksklusive installasjon, røykrør og gulvplate, samt eventuell brannmur.
Bredde 90 cm
Høyde 244 cm
Dybde 70 cm
58.500,00 NOK
Varmefag Ylva
Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Vi tar forbehold om at feil i priser og informasjon ellers kan forekomme.
Varme og Interiør as | Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark, 3515 Hønefoss  | Tlf.: 31 42 00 22