Cresco
 

Rais

For RAIS er konstant utvikling bedriftens livsvilkår.
Og til tross for at stål er et grunnmateriale de har felles med skipsbransjen, så representerer RAIS et absolutt høyteknologisk produkt som kan vise til raffinement i alle detaljer og formgivning på høyt nivå.
Det gjelder både deres klassiske back-to-basic-vedovner, deres serie av stilrene innebygde vedovner og deres helt unike og frittstående designerovner.

Rais 2:1

 
Farge:   Svart
Produktserie:   2:1
Vekt:   140
Høyde:   909
Bredde:   807
Rais 2:1 er en innsats som går tvers gjennom veggen. Den gjennomgående innsatsen har 2 glassdører, slik at flammene kan sees fra begge sider. Pga gjennomsynet er 2:1 også fin å benytte som romdeler, sammen med en murvegg. Rais 2:1 brenner veldig klart, og luftspylingen sørger for å holde glassene rene. Varmestrålingen er betraktelig redusert ved bruk av doble glass og ekstra beskyttende belegg. Det gjør at man kan plassere møbler nærmere enn ved de fleste andre tilsvarende peisinnsatser. I tillegg sørger det for høyrere temperatur i brennkammeret, og dermed renere utslipp. Innsatsen kan åpnes fra begge sider. Du kan like gjerne legge inn ved fra f.eks. kjøkkenet som fra stua.
Bredde 80.7 cm
Høyde 90.9 cm
Dybde 46.6 cm
36.495,00 NOK
Rais 2:1
Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Vi tar forbehold om at feil i priser og informasjon ellers kan forekomme.
Varme og Interiør as | Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark, 3515 Hønefoss  | Tlf.: 31 42 00 22