Om oss

Varme og interiør as er medeier og medlem av Varmefag-kjeden og har holdt til i Hønefoss siden 1971.
Den gang, og fram til 2001 under navnet ESSO Varmesenter.
Asbjørn Kavaas var da eier og daglig leder. Esso hadde tanklager i Hønefoss som Asbjørn kjørte fyringsolje og parafin ut fra til hele distriktet. Tanklageret ble revet i 2009.
 
I 1982 flyttet butikken fra Nordre Torg til Storgata 8 og drev derfra både med utkjøring av parafin og salg av ved- og parafinovner, samt tilbehør.
 
I 2007 overtok datteren til Asbjørn, Sissel Lund, som daglig leder da Asbjørn gikk av for aldersgrensen. Han var med som mentor og rådgiver i mange år, og var uunværlig når det gjaldt kunnskap om peiser og ovner. Asbjørn døde i november 2018.
 
I og med at det ble stadig dårligere parkeringsforhold utenfor, og dårlige forhold for varelevering i tillegg til at vi også trengte større plass, så vi at tiden var moden for å flytte ut av sentrum. Så i februar 2010 flyttet vi til Hov Næringspark i Tyrimyrveien 11. Her fikk vi større plass, mange gratis parkeringsplasser og god synergieffekt med de andre spesialbutikkene som ligger der.
 
Så velkommen til vår nye butikk i Hov Næringspark, Tyrimyrveien 11.
Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Vi tar forbehold om at feil i priser og informasjon ellers kan forekomme.
Varme og Interiør as | Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark, 3515 Hønefoss  | Tlf.: 31 42 00 22