Cresco
 

Om oss

Varme og interiør as er medeier og medlem av Varmefag-kjeden og har holdt til i Hønefoss siden 1971.
Den gang, og fram til 2001 under navnet ESSO Varmesenter.
Asbjørn Kavaas var da eier og daglig leder. Esso hadde tanklager i Hønefoss som Asbjørn kjørte fyringsolje og parafin ut fra til hele distriktet. Tanklageret ble revet i 2009.
 
I 1982 flyttet butikken fra Nordre Torg til Storgata 8 og drev derfra både med utkjøring av parafin og salg av ved- og parafinovner, samt tilbehør.
 
I 2007 overtok datteren til Asbjørn, Sissel Lund, som daglig leder da Asbjørn gikk av for aldersgrensen. Han er fremdeles med som mentor og rådgiver, og er uunværlig når det gjelder kunnskap om peiser og ovner.
 
I og med at det ble stadig dårligere parkeringsforhold utenfor, og dårlige forhold for varelevering i tillegg til at vi også trengte større plass, så vi at tiden var moden for å flytte ut av sentrum. Så i februar 2010 flyttet vi til Hov Næringspark i Tyrimyrveien 11. Her fikk vi større plass, mange gratis parkeringsplasser og god synergieffekt med de andre spesialbutikkene som ligger der.
 
Så velkommen til vår nye butikk i Hov Næringspark, Tyrimyrveien 11.
Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Vi tar forbehold om at feil i priser og informasjon ellers kan forekomme.
Varme og Interiør as | Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark, 3515 Hønefoss  | Tlf.: 31 42 00 22