Brunner

Brunner S-fire 66

  • Lekker peisinnsats
  • Spesielt godt innsyn og rene glass
  • Forbrenningsluft kan reduseres og optimeres
Med S-fire 66 har Brunner utviklet en peisinnsats etter det skandinaviske markedets spesielle ønsker og krav.
Det lekre glasset gir et spesielt godt innsyn i tillegg til å redusere varmestrålingen fra brennkammeret. Forbrenningsluften kan reduseres og optimeres for en mer langsom forbrenning, som gjør at man kan nyte ilden over lengre tid uten å få det alt for varmt i rommet.
S-fire har en ny låseanordning med integrert fjærbelastning og en konstruksjon som gjør at glassene holder seg rene over lengre tid.

Peiser fra Brunner har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt. Med en peis fra Brunner får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! Brunner har et gedigent sortiment.
Nyhet
Bredde 895 cm
Høyde 1169 cm
Dybde 714 cm
Brunner S-fire 66
Har du spørsmål eller ønsker tilbud så ring oss eller send inn kontaktskjemaet nedenfor
Varme og Interiør as
Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark
3515 Hønefoss
Telefon: 31 42 00 22
 
 
 
Varme og Interiør as | Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark, 3515 Hønefoss  | Tlf.: 31 42 00 22