Cresco
 

Bestilling av befaring og service

Fantastisk tilbud på Toshiba Daiseikai 8, så langt
lageret rekker. 

Ring oss på 31 42 00 22 for gratis befaring eller benytt skjemaet under.

Toshiba Mirai 10 - 3900W

Et fornuftig valg for den prisbevisste.

Toshiba Mirai er en helt ny varmepumpemodell utviklet og designet i Japan i beste Toshiba-kvalitet. Høy energibesparelse og lav pris gjør Mirai til et fornuftig valg for den prisbevisste.

Modellen har energiklasse A+ og har SCOP opp til 4,0.

Mirai er en rimelig varmepumpe, men har allikevel gode ytelsesdata. Varmepumpen er egnet i boliger med lavt til medium varmebehov.

Mirai kan også brukes som aircondition. Med høy kjøleeffekt og til lav pris er den et utmerket valg for å dekke kjølebehovet inne på varme sommerdager.

Varmepumpen har også et moderne og stilfullt design. med et lydnivå helt ned til 23 dB(A), er Mirai blant de mest stillegående i klassen.

Innedelen er utstyrt med selvrenserfunksjon som sikrer lang levetid og optimal luftsirkulasjon. leveres med en brukervennlig fjernkontroll for full kontroll over inneklimaet.
9.990,00 NOK
Toshiba Mirai 10 - 3900W
Varme og Interiør as
Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark
3515 Hønefoss
Telefon: 31 42 00 22
 
 
 
 
Vi oppgir alltid laveste pris på produkter. I noen tilfeller kan produkter være avbildet med ekstrautstyr som medfører et pristillegg. Vi tar forbehold om at feil i priser og informasjon ellers kan forekomme.
Befaring er gratis innenfor Hønefoss, Jevnaker, Hadelands-området.
 
Pris på varmepumpeservice er kr. 1950,- inkl. MVA innenfor Hønefoss, Jevnaker, Hadelands-området. Bytte av filter etc. kommer i tillegg.
Varme og Interiør as | Tyrimyrveien 11, Hov Næringspark, 3515 Hønefoss  | Tlf.: 31 42 00 22